Skip to content

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sokobanja
Turisticki vodic Sokobanje: SMEŠTAJ, izlazak, izletišta...
Pansionski smeštaj Vile u Sokobanji Apartmani u Sokobanji Studijski smeštaj u Sokobanji Sobe prve kategorije Kuće za odmor Smeštaj na Bovanskom jezeru

 
Povratak na selo - Vrmdža
 Vrmdza je selo koje je udaljeno desetak kilometara od Soko Banje. Nalazi se u podnožju planine Rtanj. Sa svih strana je okružuju prelepi pašnjaci ,livade, sume ,planine. Jednom rečju prava idila i još pored toga čist i ne zagadjen planinski vazduh. Nedaleko od sela Vrmdze nalazi se i Vrmdzansko jezero. Ovo jezero je prirodno, bogato je ribom a u letnjim danima idealno je da se u njemu potrazi spas od vrućine. Mnogi turisti koji u letnjim danima posećuju Soko Banju odvoje bar jedan dan da obidju Vrmdzansko jezero i naprave izlet uz neizbežan roštilj i hladno pivo.
 
"Susret Pod Ozrenom" - Sokobanja 1960. godine
sokobanja 1960Pogledajte kako je izgledala naša varošica davne 1960. godine  Film je pravljen u produkciji Dunav Filma pod nazivom "Susret Pod Ozrenom" (Sokobanja 1960. godine)". Filmski zapis dočarava lepote u kojima su turisti uživali pre 50 godina. Vredi pogledati
 
Nasupajuće sajamske promocije SB "Sokobanja"
sb sokobanjaSpecijalna bolnica "Sokobanja" krajem ovog meseca promovisaće svoju ponudu - medicinske usluge u oblasti prevencije, lečenja i rehabilitacije, kao i specijalne programe - na dva medjunarodna sajma turizma. Prvi će biti Sajam u Moskvi (Rusija), koji se održava od 21. do 24.marta, a zatim Sajam u Nišu, od 28. do 30.marta.
 
Javni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana
opstina SokobanjaJavni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja 2011-2021 održaće se od 09.03.2012. do 24.03.2012. godine, svakog radnog dana u vremenskom periodu od 7 do 15 časova. Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja biće izložen u kancelariji broj 20 Opštinske uprave opštine Sokobanja i na sajtu opštine Sokobanja.
 
Odaberite destinaciju za Vaš odmor
sajam turizma u NišuPod naslovom “Odaberite destinaciju za Vaš odmor” u renoviranoj hali „Čair“ u Nišu se od 30. marta do 1. aprila 2012. godine održava 13. Međunarodni sajam turizma. Sajam turizma u Nišu tradicionalno okuplja  turističke poslenike iz Srbije i zemalja regiona, turoperatere, hotelijere, turističke organizacije i ostale u lancu turističke ponude i potražnje.
 
Susret organizatora manifestacija
susreti organizatora manifestacijaU četvrtak, 01. marta 2012. godine, u 8.30 h, u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu, održani su peti po redu „Susreti organizatora manifestacija 2011/2012“. Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja osvojila je nagradu u kategoriji najbolji promo film o manifestaciji.
 
Najbolji u zdravstvenom turizmu Srbije
vrnjci spaSpecijalna bolnica „Merkur“ u Vrnjačkoj Banji dobitnik je nagrade Sajma turizma u kategoriji Zdravstveni turizam sa pratećim programima  ... Pogledajte i virtuelnu turu kroz Specijalnu bolnicu "Merkur"
 
Srbija u Berlinu
itb-berlinNa sajmu turizma u Berlinu (ITB 7.-11. mart 2012.), predstavljena je celokupna turistička ponuda Srbije sa posebnim naglaskom na gastronomiju, festivale, prirodu, Dunav, aktivan odmor, seoski turizam, kampove, puteve kulture, rimskih careva i vina, city break odmore i programe za mlade.
 
Brendiranje banja Balkana
balkan-spa-summit-Na okruglom stolu na temu “Regionalna saradnja udruženja banja Balkana“ najavljeno formiranje Balkanske asocijacije banja. Udruženje banja Srbije će definisanje specifičnosti Srbije započeti na IV Kongresu banja Srbije sa međunarodnim učešćem (15. i 16. maj 2012. Vrnjačka Banja)
 
Andrićev Apartman 144 posetilo preko 3.000 ljudi
ivo andrić apartman Od 26. oktobra prošle godine, kada je svečano otvoren posle detaljnog renoviranja, spomen-kompleks u hotelu „Moravica“, sa stalnom muzejskom postavkom pod nazivom „Ivo Andrić - apartman 144“, do sada je posetilo oko 3.000 ljudi
 
Velnes centar na termalnom izvoru "Limun banja"
limun banjaPromovišući svoje nove-stare adute, poput čistog vazduha i netaknute prirode i sa posebnim akcentom na novoizgrađeni akvapark, Sokobanja je na 34. sajmu turizma u Beogradu nastupila pod sloganom "Zdravo mesto za zdrave investicije". Ove godine, nastup je organizovan u okviru Programa "Exchange 3" koji finansira Evropska unija.
 
Pogledajte novu promociju Sokobanje
soko banjaKroz ovu banju koju zovu i "Zelenim srcem Srbije" šetali su i Andrić i Nušić. Sokobanja je na 34. sajmu turizma u Beogradu nastupila pod sloganom ‘’Zdravo mesto za zdrave investicije’’. U opštini koja slovi za ‘’Zeleno srce Srbije’’, kažu da, ako su čuveni Andrić i Nušić uživali u čarima Sokobanje, zašto ne bi i savremeni nomadi.
 
Konkurs za besplatan boravak u banji
hranitelji-mala.jpgPravo da se jave na konkurs, koji je otvoren do 23. marta, imaju svi penzioneri čije su penzije niže od 22.334 dinara, a jedan od uslova je da nemaju druga lična primanja i da nisu koristili besplatan boravak o trošku Fonda u poslednjih pet godina, a za poljoprivrednike i najmanje deset godina "poljoprivrednog" staža osiguranja.
 
Virtuelna tura kroz 34. Sajam turizma
Sajam turizma virtuelna turaTuristička organizacija Regije zapadna Srbija najbolja je u kategoriji regionalnih organizacija, dok je u kategoriji nacionalnih najbolja Hrvatska turistička zajednica.
 
Sokobanja na Sajmu turizma u Beogradu
ozsOpština Sokobanja ove godine organizuje nastup na najvećoj sajamskoj turističkoj manifestaciji u regionu – Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu - u okviru Programa “Exchange 3” koji finansira Evropska Unija pod sloganom „Sokobanja – zdravo mesto za zdrave investicije“.
 
Početak nastave u Osnovnoj školi M.Mihailo
osnovna skolaOsnovna škola "Mitropolit Mihailo" će krenuti sa radom u SREDU 22.februara 2012. To znači da neće biti nastave u ponedeljak 20.2.2012. i utorak 21.februara 2012.

Uprava škole  
 
Put oko sveta za četiri dana
sajam turizmaPod sloganom „Put oko sveta za četiri dana“ od 23. do 26. februara 2012. godine u halama Beogradskog sajma traje 34. Međunarodni sajam turizma – ITTFA ... >>>
 
Održivi razvoj ruralnog turizma
seoski turizamU Beogradu i Novom Sadu se od 22. do 24. februara 2012. godine održava Međunarodna konferencija na temu „Održivog razvoja ruralnog turizma“ koju otvara Taleb Rifai, generalni sekretar UNWTO ..
 
Okrugli sto Udruženja banja Srbije
udruženje banja srbijeUdruženje banja Srbije 24. 02. 2012. godine održaće okrugli sto na teme “Pravci dalje saradnje udruženja banja Balkana” i “Značaj banjskog turizma“ ...
 
Nagradni konkurs za odabir 5 najinovativnijih MSP iz regiona
inovativnost malih srednjih preduzećaRegionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS je u saradnji sa regionalnim centrom za podršku MSP Timok Zaječar raspisao nagradni konkurs za odabir 5 najinovativnijih MSP iz regiona. Nagradni fond iznosi 300.000 dinara.nagradu.
 
Božićni uspon na Rtanj 2012.
bozicni-uspon-na-rtanj28. Božićni uspon na Rtanj 1570m ( jednodnevni izlet ) planiran je za 14. januar 2012 (subota).  Uspon na Rtanj-vrh Šiljak 1570 m se vrši iz dva pravca severnom i južnom stranom.
 
Sokobanja u dnevnom listu "Politika"
sokobanjaSokobanja ima najdužu tradiciju zdravstvenog turizma, lečila je Rimljane i Miloša Obrenovića, Andrića, Nušića... Ovde su najveće rezerve mrkog uglja i najviše lekovitog bilja Sokobanja leti, šarena i privlačna za goste
 
Od Sokobanje do Oštre čuke i nazad
 Planina Devica nalazi se južno od Sokobanje, reklo bi se da se nadvija nad njom. Kako joj i ime govori, pitoma je, blaga, osim jednog dela, koji je i najlepši na celom području: to je vrh Oštra čuka (1174 m). Ovaj vrh je jedna stenčuga, sa tri strane sveta potpuno nepristupačna, opasna, izuzetan vidikovac, a istovremeno i tačka koja se odasvud sa juga i i istoka Srbije može uočiti.
 
Zajednički klub za mlade i stare
U selu Resnik kod Sokobanje otvoren je Klub za mlade i stare koji bi trebalo da okuplja i spoji dve različite generacije koje će ga koristiti. Klub je otvoren uz donatorsku podršku Državne lutrije Srbije, u okviru četvrtog konkursa „Dobrota“, i uz angažovanje mladih tog kraja.
 
Projekat “Priroda i turizam - Sokobanja i Ripaljka”
vodopad ripaljkaOsnovni cilj BCIF-ovog programa Aktivnih zajednica je unapređenje i razvoj lokalnih zajednica u Srbiji putem finansijske pomoći inicijativama, koje pokazuju uključenost građana u rešavanje zajedničkih problema u zajednicama iz kojih dolaze, na najbolji način upotrebljavaju lokalne resurse i potencijale i promovišu saradnju sa različitim sektorima.
 
Opštinska stonoteniska liga
stoni-tenisOve godine 8 ekipa se takmiče za titulu najboljeg stonoteniskog kluba u sokobanjskoj opštini. U toku trajanja lige biće organizovana i 2 pojedinačna turnira za učesnike lige. Prvo mesto na tabeli zauzima ekipa Restoran „Boni“ sa 14 bodova i 7 pobeda od 7 odigranih utakmica.
 
Poslovna saradnja sa članicama NALED-a
naledOpština Sokobanja, u saradnji sa RARIS-om i NALED-om nudi privatnim preduzećima sa teritorije opštine Sokobanja mogućnost poslovnog povezivanja sa firmama koje su članice NALEDA u cilju ostvarivanja i unapređenja poslovne saradnje.
 
Otvara se prvi hotel na Staroj planini
stara planinaHotel i spa centar ''Stara planina'' biće otvoreni 25. decembra, najavio je danas državni sekretar Ministarstva za ekonomije u regionalni razvoj Goran Petković, ističući da je u izgradnju hotelskog kompleksa površine 26.000 kvadratnih metara investirano oko 30 miliona evra.''Posle višegodišnjih priprema, otvorićemo novi turistički centar i novi hotel sa četiri zvezdice, sa povoljnom promotivnom ponudom'', kazao je Petković.
 
Promocija zbirke poezije
promocijaDana 12 decembra 2011. godine sa početkom u 16,oo časova u Sokobanji održana je promocija zbirke poezije ''REKLE SU MI BELE ZORE' pesnikinje Milice Petković člana Književnog kluba ''Sokolovo pero'' iz Sokobanje.
 
<< PoÄŤetak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 1 - 30 of 1134

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas150
mod_vvisit_counterJuce531
mod_vvisit_counterOve nedelje1136
mod_vvisit_counterOvog meseca9998